Om oss

Vi på RB Sportline, en av landets ledande distributör av kommersiell träningsutrustning, är glada att tillkännage att vi nu är exklusiv återförsäljare av Jacobs Ladder i Sverige. Klätterstegen som är stor i USA och som har fått genomslag via TV-serien Biggest Looser. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi har snart arbetat med träningsredskap och gymutrustning sedan 2005 och har kunder både inom offentlig och privat sektor där vi agerar som en helhetsleverantör av allt från gymmaskiner till marknadsföring/ golv och belysning.

 

jacobs_ladder-aterforsaljare

jacobs_ladder
Historian bakom Jacobs Ladder

Jacobs Ladder har utvecklats av Steve Nichols, en före detta fitness mästare ifrån Western,NY. Hans ansträngande fysisk aktivitet lämnade honom med svåra rygg och knäproblem som var nästan tvingade honom att sluta med sin vanliga träningsrutin då det slet för mycket på kroppen. På grund av hans fysiska utmaningar, började Steve söka alternativa träningsmaskiner för att kunna behålla sin träningsrutin utan att slita på kroppen.

Steve fann ingen konditionsmaskin som gav den träningen han behövde och började därför utveckla Jacobs Ladder. Detta var från början endast för eget bruk men när han insåg hur effektiv träningen var kunde han inget annat än att låta andra pröva den och bli övertygade.

Jacobs Ladder har visat sig vara effektiv för fitness proffs runt om i världen. Nu är nästa generation av Jacobs Ladder ute på marknaden med två tydliga användningsområden: hemmaträning, komersiellt bruk på fitnessklubbar och gym.

Steve lovar att du inte kommer hitta en mer komplett eller effektivare gymmaskin (för helkroppsträning) än Jacobs Ladder.

Få mer information och visning

Ring eller maila oss nu

Kontakta oss för mer info